O nama

Apoteke MoPharm su osnovane 2002 godine. Stručno osoblje čini 6 farmaceutskih timova uposlenih u 5 apoteka, koji predstavljaju idealan spoj iskustva i mladosti, gdje svaki dan nastojimo napredovati kako bi svojim pacijentima i kupcima omogućili najbolju uslugu, te učinili dostupnim vrhunske proizvode i usluge uz najstručniju savjetodavnu uslugu. Odnos s pacijentima, kupcima i poslovnim partnerima izgradili smo na međusobnom poštovanju i povjerenju.

Cilj našeg poslovanja je pružanje cjelovitog, proaktivnog i personaliziranog pristupa krajnjem korisniku, kojem pomažemo u prevenciji i rješavanju zdravstvenih, ali i životnih problema.
Povjerenje, sigurnost, stručnost, diskrecija, empatija, posvećenost, briga i pouzdanost rezultat su takvog pristupa.
Uz iskusan i motivisan tim, te stalnim ulaganjem u edukaciju i nova znanja, vjerujemo kako svojim korisnicima možemo pružiti ono što i zaslužuju – izvrsnost ponude i najvišu kvalitetu usluge.

U našoj ponudi možete pronaći širok dijapazon proizvoda. Nudimo široku ponudu:  vitaminsko-mineralnih i biljnih preparata, pripravaka na bazi meda, kozmetike i dermokozmetike svjetskih brendova, mineralne dekorativne dermokozmetike, dječije kozmetike, preparate za trudnice i dojilje, proizvode za njegu kose i vlasišta, proizvode za oralnu higijenu, medicinska pomagala za kućnu upotrebu (tlakomjeri, inhalatori, aparati za mjerenje šećera u krvi i dr.), anatomsku obuću, proizvode iz dječijeg programa, kao i razne proizvode za njegu.

Ukoliko neki proizvod ne možete pronaći na našoj web trgovini ili u apotekama, potruditi ćemo se da isti obezbijedimo za vas.

Možete nas kontaktirati putem maila info@mopharm.ba ili telefonom na broj 036/580-535 svakim radnim danom od 08:00 do 20:00 h.

Za sve informacije vezane za dostupnost, cijene lijekova i medicinskih sredstava obratite se na naše kontakte, ili nas posjetite u apotekama.