Narudžba, dostava i plaćanje

NARUDŽBA

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u sedmici. Roba se naručuje isključivo elektronskim obrascem – korpa internet trgovine. Kupac može ili ne mora biti registrovan na web stranici Prodavača kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se međutim zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe. Ako Prodavač nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, obavijestiti će Kupca u roku nakon izvršene narudžbe. Prodavač će, uz suglasnost Kupca, otkazati nedostupnu stavku ili kompletnu narudžbu. Ukoliko kupac želi isporuku preostalog dijela raspoloživih artikala, slobodan je ostati pri trenutnoj narudžbi ili unijeti novu narudžbu.

DOSTAVA I NAČIN PLAĆANJA
Dostava na teritoriji Bosne i Hercegovine se realizuje u roku od 2 do 5 radnih dana nakon odašiljanja paketa (subote, nedjelje i praznici isključeni).

Apoteke MoPharm ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Sve narudžbe pristigle do 15.00h obrađujemo isti dan zavisno o dostupnosti naručenih artikala. Sve narudžbe pristigle poslije 15.00h zbog tehničkih mogućnosti i reda vožnje brze pošte, šaljemo u toku sutrašnjeg dana u zavisnosti o dostupnosti naručenih artikala.

Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti i kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije.

PLAĆANJE

Plaćanje prilikom dostave se vrši pouzećem u gotovini. Cijena dostave iznosi 7 KM za cijelo područje Bosne i Hercegovine, a za narudžbu s iznosom iznad 70 KM dostava je besplatna.

Dostavu vršimo putem brze pošte.